MASSER AF AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE

Kig ind i din lokale butik fredag d. 27. oktober. Der er masser af aktiviteter for børnene. Og det er alt sammen noget som det er helt gratis at benytte.

Kig ind til Kødboxen

Vi går “all-in” på Halloween. Vi har uhyggelig gode tilbud på dagen. Og butikken er naturligvis pyntet op til en rigtig Halloween dag. Til børnene er slikskålen sat frem.

Vi har sat slikskålen frem

Kommer du udklædt ind i butikken den 27. har vi sat slikskålen frem til dig. OG naturligvis har vi også lavet gode tilbud på dagen.

Slikskålen er fremme på Restaurant Lilleheden

Og så arbejder vi på en lille ekstra overraskelse, som vi snart melder ud.

Hos Matas er der noget både for børn og voksne

Matas har slik på disken – gode tilbud og bon konkurrence – hele dagen.
Og tæl et græskar i butikken om aftenen og vind en neglelak mm til tre heldige vinder

Velkommen hos Irish No. 1

Der er altid hygge og plads til en god fest hos Irish No. 1. Men til Halloween har vi også skruet lidt op for uhyggen for at fejre dagen. Slikskålen har vi ikke fremme, da vi jo ikke er et børnested..

Slikskålen er fyldt hos MATAS

Vi laver en uhyggelig konkurrence hvor der kan vindes tre forskellige gevinster.. en til damer en til herre og en ung gave. Man skal komme ind og finde et Græskar der er gemt i butikken. Der vil også være en lækker BON konkurrence hvor man kan vinde en JULEKALENDER med 24 pakker fra MATAS “classic” værdi 1908,- . Der vil være slikkepinde eller bolcher til alle børn og gamle.

Slik er da helt Normalt

Den nyeste butik i Hirtshals: Normal, er naturligvis også med på løjerne og har sat den helt store slikskål frem til børnene.

hØJ dATA

Cafe Bawerk

På Café Bawærk får udklædte børn en krumsebolle klædt ud som edderkop 🕷️
Hvis nogen har lyst, kan man udhule et græskar i lokalet bag caféen 🎃

Havkyst

I Havkyst har vi også købt slik til de udklædte der kommer i butikken samt har vi en konkurrence sender billede af udprint/ opslag i morgen, vi går udklædt hver dag😀, men forsøger at gøre noget mere på fredag 😀

hØJ dATA

Var det noget med en afhugget finger?

Hvis du kigger ind til Ret & Vrang får du stukket en “afhugget” finger i hånden

6 + 1 =

 2,522 total views,  3 views today