MASSER AF AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE

Kig ind i din lokale butik fredag d. 28. oktober. Der er masser af aktiviteter for børnene. Og det er alt sammen noget som det er helt gratis at benytte.

Kig ind til Kødboxen

Vi går “all-in” på Halloween. Vi har uhyggelig gode tilbud på dagen. Og butikken er naturligvis pyntet op til en rigtig Halloween dag. Til børnene er slikskålen sat frem.

Vi har sat slikskålen frem

Kommer du udklædt ind i butikken den 28. har vi sat slikskålen frem til dig. OG naturligvis har vi også lavet gode tilbud på dagen.

Vind en kjole til 599,- hos Uniq

Hos er der en spændende bon-konkurrence, hvor du kan vinde en kjole til en værdi af 599,- fra Culture. Og naturligvis har vi slik til alle børn.

Er du klædt ud til halloween?

Så kig ind til Pia i Nørregade. Her kan du få taget et billede i den opstillede halloween dekoration. Billedet får du tilsendt på din mail. Alle der får taget et billede er automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 500,- Kr. , som kan indløses i butikkerne i Hirtshals.

Kan ost være uhyggeligt?

I ostebutikken og på gaden udenfor møder du et rigtigt levende monster der går rundt. Og på gaden vil der også være levende musik, men af den lidt uhyggelige slags..

Der er slik i skålen hos ALDI

Hvis børnene er klædt ud eller sminket når de handler hos os fredag d. 28. så står slikskålen klar.

Det er rigtig (u)hyggeligt hos Hirtshals Fiskehus

Velkommen til HALLOWEEN 🎃 i
Hirtshals Fiskehus
Her får man en (U) hyggelig oplevelse,
og vi har en overraskelse til ALLE børn som spiser hos os ☠️🍭☠️
Hvis du vil sikre dig et bord i efterårsferien 🍁🍃🍂
Så ring og book bord på 40554355
Rigtig god efterårsferie

Slikskålen er fyldt hos MATAS

Vi laver en uhyggelig konkurrence hvor der kan vindes tre forskellige gevinster.. en til damer en til herre og en ung gave. Man skal komme ind og finde et Græskar der er gemt i butikken. Der vil også være en lækker BON konkurrence hvor man kan vinde en JULEKALENDER med 24 pakker fra MATAS “classic” værdi 1908,- . Der vil være slikkepinde eller bolcher til alle børn og gamle.

Hygge på Færgekroen

Fra klokken 14.00 – 16.00 kan du besøge “det uhyggelige rum” vi har indrettet. Det er også et rum som børn kan besøge. Her serverer vi Draculadrik og vampyrblod. Om aftenen kan du besøge vores terrasse og varme dig med en Irish Coffee eller en Bloddy Mary.

hØJ dATA

Få 25% rabat på telefoncovers hos Høj Data

Vi har et kæmpe udvalg af telefoncovers i høj kvalitet. Fra 18.00 – 20.00 d. 28 oktober får du 25% rabat. Og vi har naturligvis en slikskål klar til børnene.

5 + 7 =

 1,685 total views,  2 views today