Halloween            Hirtshals

Fredag d. 25. oktober fra 18.00 – 21.00 er der gys for både børn og voksne. Og det er helt gratis at deltage.

Besøg det hjemsøgte hus i Nørregade 28

Du ved måske ikke, men huset i Nørregade 28 i Hirtshals er det ondeste sted i Hirtshals. I husets lager og kælder møder du alt det onde fra underverdenen: spøgelser, monstre, Zombier, hekse, gespenster og meget andet.

Fredag d. 25. oktober lukker vi porten til lageret op på klem, så de aller modigste kan få lov til at gå ind i mørket og ved selvsyn konstatere hvilken ondskab der er i huset. Alle børn og voksne er velkomne til at besøge huset og det er naturligvis helt gratis. Herunder ser du et meget lille udpluk af hvem du kan møde i huset.

Den hvide pige

Den lille pige vandrer hvileløst rundt i kælderen. Hun er ikke farlig, men kan godt virke skræmmende når man møder hende i mørket.

Den onde trolmand

Dybt nede i kælderen holder troldmanden Felix til. Han er bestemt ikke noget kønt syn og hold dig endelig væk fra ham, ellers bruger han sin trolddom imod dig.

Zombie Hans

Hans er en levende død, en såkaldt zombie. Han står klar til at angribe alt levende og du kan kun stoppe ham hvis du skyder ham hovedet.

 …

Så længe er der til uhyggen starter:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vind en gamer stol.

Vi vil gerne have gaden fyldt op med hekse, monstre, spøgelser og andet. Så vi giver en gamerstol til en værdi af 895,00 Kr. til det bedst udklædte barn. Alle fra 0 – 16 år kan deltage.

Gratis vafler til alle

 

Nu skal det hele jo ikke ende i ren uhygge. Så vi giver gratis vafler med syltetøj og sukker til alle der møder op. Så bliver der tid til at hygge med familien og snakke om oplevelserne. Vi serverer vafler fra klokken 18.00 – 21.00. Vaffelboden står ved huset i Nørregade 28.

 

Vi har bedt 3 personer om at fortælle om deres oplevelser efter et besøg i kælderen i Nørregade 28.

Jeg siger det bare: Gå ikke derind alene. Sørg for at du har en med som du kan holde godt fast i.

Dorthe Schaltz

Formand Hirtshals Handel og Erhverv

Jeg har været på besøg i kælderen 1 gang og det bliver absolut den sidste. Jeg er ikke nogen pyllerrøv, men det her hverken for voksne eller børn.

Per Martensen

Handelschef, Hirtshals

Jeg går ikke alene der ind igen. Det var simpelthen en skræmmende oplevelse. Godt jeg fik hjælp til at finde udgangen.

Pia Harbo

Butiksindehaver, Hirtshals

Adresse

Nørregade 28

9850 Hirtshals

Kontakt

98935200
tommy@hoejdata.dk

Kontakt os

 212 total views,  1 views today